Let op ! Helaas is bestellen t/m 24 dec niet meer mogelijk  . Kom naar de winkel dan kijken we wat voor u kunnen doen.  Wijzigingen in uw geplaatste bestelling kunnen niet meer worden verwerkt.  De winkel is open voor verkoop, check de aangepaste openingstijden. We vragen u om in het door uzelf gekozen tijds blok te komen wanneer u de bestelling komt ophalen. Algemene opmerking : afwijkend eindbedrag mogelijk bij/door gewogen artikelen.

Rib-eye
Omschrijving

Ribeye is te herkennen aan de aders die door het vlees heen lopen. Dit geeft een heerlijke volle smaak.

De smaak komt het beste uit het vlees door op een hoog vuur te bakken of met een hoge temperatuur te barbecueen/grillen. Beide kanten een paar minuten. Daarna nog een paar minuten laten rusten.

Tip: wrijf na het bakken/grillen de ribeye in met knoflook. Deze smaak komt na het rusten terug.

Tip: gebruik alleen zout om de ribeye voor het bakken/grillen te bereiden. Peper verbrandt met de hoge temperaturen. Gebruik peper pas voor het serveren.

Ons vlees is van grasgevoerde koeien. Wij adviseren een stuk van 300 gram of meer.

Rib-eye

Ribeye is te herkennen aan de aders die door het vlees heen lopen. Dit geeft een heerlijke volle smaak.

Kies een gewicht
€ 14,37
300 gram
€ 47,90 per Kilo
Koe
Nederland
Glutenvrij, Lactosevrij